CEIP Guillem de Montgrí - Centre d'Educació Infantil i Primària - Ctra. Sta. Agnès s/n Sant Antoni de Portmany (07820) - Tel/fax: 971344818 - Eivissa - (Illes Balears)
Per dubtes i suggeriments: manuelbarrera@ceipguillemdemontgri.com

divendres, 17 de març del 2023

Final de trimestre

Bones tardes pokémons esportistes, esteim arribant al final del segon trimestre, durant aquest mes que queda aniré avisant a diferents famílies no a tots) per reunir-me amb elles, ja que en aquest trimestre no es farà entrega de notes com al primer (decisió del centre).

Aquestes setmanes ens hem centrat molt en treballar en equip, per tal de fomentar la cooperació. Una tasca que els hi està agradant molt, és fer de mestres, ja que ens hem posat amb grups de tres persones a l'assignatura de Naturals i cada grup s'està preparant un contingut diferent del temari de les plantes, que després hauran d'explicar als seus companys (alguns han preparat murals, altres power points...), d'aquesta manera treballarem diferents aspectes com l'expressió oral en Català, a més dels continguts de les plantes.

Vull recordar que per dia 27 s'ha d'entregar el treball d'investigació de les plantes, que s'ha de fer a partir de la pàgina web creada que es troba a classroom de medi, estaria bé que aquests dies intenteu entrar al clasroom i a la pàgina web per comprovar que tot funciona, i si no és així contacteu amb mi per intentar solucionar-ho. També us deixo l'enllaç de la pàgina per poder entrar directament: https://sites.google.com/ceipguillemdemontgri.com/pokplantes/1-temari-llibre?pli=1&authuser=5 Les passes a seguir són: Fer una portada amb nom, títol i un dibuix o foto, a un altre full anar contestant les preguntes copiant la pregunta amb boli blau i contestant-la amb llapis també poden afegir fotos o dibuixos si ho troben necessari, la informació la trobaran al costat de la pregunta(videos, llibre, pàgina web...), l'han de llegir i decidir que han de contestar (important bona lletra, netedat, el català...).

També vull comentar que aquest divendres hem iniciat el Taller inclusiu amb els alumnes de l'aula UEECO, aquesta iniciativa va néixer per la proposta d'alguns alumnes de la classe que volien ajudar i fer alguna activitat amb ells. És una tasca molt polida on tota la classe ha volgut participar (aniran surtin per grups de 4 ), consisteix en fer un mural conjunt pintant amb les mans i peus. A l'enllaç podreu veure les fotos.

Vull donar l'enhorabona a la classe per l'evolució que han fet del primer trimestre al segons amb el treball de les ressenyes, ja que han millorat molt tant les exposicions com la part escrita.

Ànims per les darreres setmanes de trimestre Pokémons esportistes !!


Fotos

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada