CEIP Guillem de Montgrí - Centre d'Educació Infantil i Primària - Ctra. Sta. Agnès s/n Sant Antoni de Portmany (07820) - Tel/fax: 971344818 - Eivissa - (Illes Balears)
Per dubtes i suggeriments: manuelbarrera@ceipguillemdemontgri.com

dimarts, 6 de desembre del 2022

Esteim al començament de Nadal!

Aquestes darreres setmanes han estat molt intenses i divertides, on hem realitzat diverses activitats motivadores i educatives pels alumnes!

Fa una setmana vàrem començar el projecte d'Hort, on una persona externa al centre ve cada Dilluns després del pati per ensenyar-nos a treballar el "camp" (sembrar, llevar males herbes, conèixer les plantes i les seves característiques ...). És una activitat que els alumnes els motiva i els hi agrada molt a més d'aportar-los molts de coneixements. Cada Dilluns dividim la classe en 2, un grup va a l'hort i l'altre grup queda a classe fent Medi, aquesta setmana ha tocat al grup 1, la setmana que ve al grup 2 i així successivament, és recomanable portar roba antiga, ja que es poden embrutar a l'hora de desenvolupar les activitats.

Aquesta setmana, aprofitant que el dia 3 era el dia de les persones amb diversitat funcional, hem donat a conèixer algunes discapacitats tant físiques com mentals i ho hem relacionat amb l'esport, per això el Divendres vàrem realitzar el dia de l'esport adaptat. Els alumnes varen poder dur a terme diferents activitats i esports adaptats com el bàsquet amb cadires de rodes, el tenis utilitzant una mà, el llançament de futbol amb un ull tapat, circuit per a cecs... Ens ho vàrem passar molt bé i els alumnes van poder viure com se senten i es desenvolupen els esports per a persones amb diversitat funcional. Donar les gràcies a Creu Roja que ens deixaren cadires de rodes i caminadors.

Per acabar, aquest mateix Divendres els pares de na Julieta (Alícia i Daniel) van venir a l'aula a realitzar un taller de primers auxilis, relacionat amb el que estem treballant a l'assignatura de Medi, els hàbits saludables i la Salut. Varen ser unes hores molt emocionants on executàrem les activitats proposades per ells, que van ser situacions amb diferents accidents i com teníem que reaccionar. Els alumnes representaven aquestes situacions com accidentats, metges o "salvadors". També realitzarem una entrevista a n'Alícia i Daniel sobre la seva feina, ja que l'estem treballant a l'aula, on vàrem saber de primera mà que se sentia quan ets metge o metgessa, les seves preocupacions i diferents situacions viscudes. Moltíssimes gràcies per tot!!!!!

Fotos i vídeos




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada