CEIP Guillem de Montgrí - Centre d'Educació Infantil i Primària - Ctra. Sta. Agnès s/n Sant Antoni de Portmany (07820) - Tel/fax: 971344818 - Eivissa - (Illes Balears)
Per dubtes i suggeriments: manuelbarrera@ceipguillemdemontgri.com

dimecres, 1 de febrer del 2023

Dia de la PAU

Bones tardes pokémons esportistes!

El dilluns dia 30, com sabeu va ser el dia de la Pau i vàrem realitzar un acte commemoratiu en aquest dia tan important, al camp de futbol de can Coix. Ens reunirem tot el centre, petits, grans, mestres... i també les famílies. Una alumna de  va realitzar un discurs en favor de la PAU, realitzarem un minut de silenci i després passarem a fer la cursa solidària. Els alumnes havien de córrer d'una banda a l'altre del camp amb els seus padrins o fillols agafats de la mà i per tornar ho feien amb els familiars que havien acudit a l'acte, va ser un moment emocionant i divertit. Per acabar cantàrem tots junts la cançó "que no se acabe el mundo".
Vull recordar que es va replegar doblers de manera solidària per ajudar a l'associació ibiza in que ajuda a millorar la inculsió de les persones amb diversitat funcional al llarg del seu cicle vital, encara tenim fins el Divendres per tal d'aportar doblers, gràcies per la vostra col·laboració.

Salut pokémons esportistes i molta PAU!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada