CEIP Guillem de Montgrí - Centre d'Educació Infantil i Primària - Ctra. Sta. Agnès s/n Sant Antoni de Portmany (07820) - Tel/fax: 971344818 - Eivissa - (Illes Balears)
Per dubtes i suggeriments: manuelbarrera@ceipguillemdemontgri.com

divendres, 12 de maig del 2023

3r Trimestre

Aquest inici de tercer trimestre ha vingut carregat d'activitats divertides i motivants pels alumnes:

-El dia de Sant Jordi els alumnes de 4t van gaudir d'un contacontes molt dinàmic, on ells mateixos podien participar dins la història, els contes a més de ser molt interessants tenien els seus aprenentatges, com la importància de cuidar la natura i els arbres, s'ho van passar molt bé.

-Les jornades esportives: Aquest dijous els alumnes han participat en les jornades esportives de Sant Antoni on han participat diferents centres del municipi, l'activitat consistia en formar 4 equips de diferents colors i ajuntar-se amb els equips d'altres centres que tenien el seu mateix color. Cada equip desenvolupava un esport amb diferents activitats i després anaven rotant (Atletisme, Natació, Bàsquet i Vòlei). Els nens/es han pogut divertir-se, fer esport i conèixer a nous companys d'altres centres. Ha estat una activitat molt positiva.

-A classe continuem treballant: A medi hem iniciat l'edat antiga i les seves civilitzacions que els hi està agradant molt i els alumnes estan molt motivats. A matemàtiques hem començat les divisions i les unitats de mesura, on hem fet activitats com mesurar diferents objectes, persones o parts de les persones.

-Vull recordar:

Dimecres que ve tenim les proves TIMSS al centre, on els alumnes hauran de desenvolupar una prova amb ordinador de ciències i matemàtiques. Avui he donat els qüestionaris que han d'omplir els pares ha de ser entregat com a tard el dimecres.

Divendres tenim prova de l'Edat Antiga avui rebreu un e-mail amb el power point que han d'estudiar, també el penjaré al classRoom, qualsevol problema em podeu escriure.

Salut i bon cap de setmana medieval!

Fotos



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada