CEIP Guillem de Montgrí - Centre d'Educació Infantil i Primària - Ctra. Sta. Agnès s/n Sant Antoni de Portmany (07820) - Tel/fax: 971344818 - Eivissa - (Illes Balears)
Per dubtes i suggeriments: manuelbarrera@ceipguillemdemontgri.com

dissabte, 3 de juny del 2023

Darrer mes!

Bon dia, famílies, ja queda poc pel final de curs estem en la recta final, hem d'animar als alumnes a seguir treballant com fins ara i a donar el màxim de nosaltres mateixos. Durant aquestes setmanes hem estat fent activitats divertides i dinàmiques:

-Setmana del Karate: A Educació Física hem realitzat dues sessions dedicades a l'esport del Karate amb un monitor especialitzat, ha estat una oportunitat pels alumnes per conèixer un nou esport i els valors que fomenta.

-Setmana de la roda: Durant aquesta setmana hem realitzat la setmana de la roda, una activitat que s'ha anat fent al llarg dels anys i que als alumnes els hi encanta, hem realitzat una sessió de les dues al pati del centre amb diferents circuits i el divendres hem aprofitat el velòdrom del costat per fer l'altra sessió ho han aprofitat per fer carreres i tirar-se per les costes.

-Amb la monitora d'hort hem aprofitat el tema de les plantes del segon trimestre, per conèixer plantes que s'utilitzen per a la medicina o per alimentar-nos i hem fet infusions amb elles.

-Record el divendres 9 tenim l'excursió a Formentera on visitarem el centre d'interpretació de Ca'n Marroig que ens explicaran diferents aspectes sobre la flora i la posidònia de l'Illa. A la circular enviada he posat que tots han de pagar 11€, ja que encara no m'han informat del corresponents descomptes, després aniré tornat els doblers que a cadascun correspongui.

Salutacions i Ànims!

 Fotos




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada