CEIP Guillem de Montgrí - Centre d'Educació Infantil i Primària - Ctra. Sta. Agnès s/n Sant Antoni de Portmany (07820) - Tel/fax: 971344818 - Eivissa - (Illes Balears)
Per dubtes i suggeriments: manuelbarrera@ceipguillemdemontgri.com

dissabte, 17 de setembre del 2022

Primera Setmana de Classe!

Bones tardes a tots! Benvinguts al curs 2022/2023, em presento encara que suposo que la majoria em coneixeu, som en Manolo el tutor d'aquest curs dels vostres boixos i boixes, espero conèixer-vos a tots prest encara que a molts ús conec, com sabeu hi ha la possibilitat de fer una tutoria els dimarts tal com ús vaig dir a la reunió i explica al guió enviat a l'e-mail.

Aquesta setmana hem començat les classes i ha estat una setmana introductòria, de benvinguda i de presentacions. El primer dia quan van entrar a les aules es van trobar amb el primer repte del curs! col·locar les taules i cadires cooperativament a partir d'un plànol que hi havia a la pissarra. També realitzarem diferents dinàmiques com les entrevistes i un escape room. Al llarg de la setmana hem fet jocs i activitats divertides per refrescar continguts de l'any passat com un trivial de medi i una oca matemàtica, hem decidit entre tots els encarregats, normes de classe... entre altres coses. A partir de la següent setmana començarem a introduir nous continguts!

Aprofito per recordar que els dilluns, dimecres i divendres són el dia de la fruita i com a normativa del centre tenim prohibit qualsevol tipus d'aliment no saludable com les patates "xurres", les llepolies (xuxes), xocolata comercial....

Per acabar dir-vos que per qualsevol cosa em teniu a la vostra disposició i espero que els nens i nenes estiguin a gust, s'ho passin bé i aprenguin la meitat de coses que jo aprendre amb ells. Cada setmana o 15 dies faré una entrada al blog perquè pugueu veure el que estem fent a l'aula. Salutacions i Bon cap de Setmana!

Aquí ús deixo les fotos de la setmana, pitjau a la paraula "fotos":

Fotos






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada