CEIP Guillem de Montgrí - Centre d'Educació Infantil i Primària - Ctra. Sta. Agnès s/n Sant Antoni de Portmany (07820) - Tel/fax: 971344818 - Eivissa - (Illes Balears)
Per dubtes i suggeriments: manuelbarrera@ceipguillemdemontgri.com

divendres, 14 d’octubre del 2022

Bones tardes Pokémons Esportistes, Ús deixo explicat algunes coses que estem fent per classe!

Aquesta setmana hem iniciat l'apadrinament lector que consisteix en que cada alumne/a de l'aula, és el padrí d'un alumne/a del curs de 2º durant tot el curs, per tant, aquest alumne/a serà el seu fiol/a. Aquesta proposta consisteix en fer activitats de manera conjunta referent a la lectoescriptura, ells com alumnes grans, seran els encarregats i responsables del seu fillol, d'ajudar-lo, de ser un bon model, d'aprendre junts... el primer dia va ser una presa de contacte, es varen conèixer fent-se una sèrie de preguntes. És una activitat molt positiva, d'aquesta manera agafaran responsabilitat i estaran motivats per ajudar als més petits, a l'hora que estan aprenent! 


 A Medi hem acabat de veure 4 dels aparells més importants i hem creat un mural a escala humana dels aparells i les seves parts, utilitzant material de casa com (globus, taps, corda....). A Català com us he comentat a l'e-mail seguim amb la notícia i la creació del diari de classe i a matemàtiques amb la descomposició. 

 A Educació Física no sé si us han comentat un poc els vostres fills i filles però estem fent un "projecte" anomenat "PokEF a..." (Pokémon + Educació Física) i us vull explicar un poc el funcionament. Aprofitaré la gamificació de pokémon per donar a conèixer diferents països del món, aprofitant la gran varietat de nacionalitats que trobem a l'aula i al centre. Per tant, els objectius del projecte són: motivar als alumnes a realitzar activitat física i esforçar-se a l'assignatura, passar-ho bé i conèixer altres països i cultures. Cada Unitat didàctica va dirigida a un país, la primera a Espanya, per això s'anomena "PokEF a Espanya". Abans de començar cada sessió, els hi mostraré un mapa sobre el país que estem treballant, on aprendrem una característica d'aquell país (ciutats, menjar, animals...) i quan han acabat la sessió si han superat els objectius d'aquella sessió o han tingut una bona actitud per aconseguir-los obtindran de manera individual una recompensa relacionada amb Pokémon (pokémons, pokéballs, medalles...). 
 Per tal de dur un seguiment de la unitat didàctica, se li ha entregarà una Pokédex a cadascú, que s'ha de realitzar a casa. Després de cada sessió els alumnes sabran si han aconseguit els objectius, si ho han fet obtindran la recompensa  i per tant l'hauran de pintar a casa seva, a més, al costat de la recompensa, hi ha dos requadres, un que posa " Què hem aprés avui del país?" i l'altra "què estem treballant?". Al primer requadre han de posar la característica que hem après del país i al segon que hem treballat a la sessió d'Educació Física. Quan han acabat la unitat didàctica s'ha d'entregar per poder corregir-la. 

 Aquí us deixo les fotos de classe passau un bon cap de Setmana!







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada