CEIP Guillem de Montgrí - Centre d'Educació Infantil i Primària - Ctra. Sta. Agnès s/n Sant Antoni de Portmany (07820) - Tel/fax: 971344818 - Eivissa - (Illes Balears)
Per dubtes i suggeriments: manuelbarrera@ceipguillemdemontgri.com

dissabte, 24 de desembre del 2022

Bon Nadal i bones vacances als pokémons esportistes!


Bones tardes famílies i pokémons esportistes,

Estem arribant al final del Trimestre, ja queda poquet per les vacances de Nadal. Ha estat un Trimestre molt intens on hem aprés moltes coses i ens ho hem passat molt bé. Estic molt orgullós i content dels meus alumnes, pel progrés que han fet i per les ganes d'aprendre que demostren cada dia. Ara queda descansar durant les vacances, per carregar piles, i venir amb tota l'energia renovada.

Aquestes setmanes hem gaudit del Nadal, decorant la classe i les ànimes. Hem realitzat un taller de lettering que ens va encantar, on realitzarem una postal de Nadal practicant diferents tipus de lletres.  Hem preparat la nadala de la classe "el dinar de Nadal", també hem replegat els regals del Pare Noel, això significa que ens hem portat molt bé i hem fet una gran feina, anar al cinema, gaudir del gran festival i de la xocolatada...entre altes activitats divertides!

 

“Digues i ho oblido, ensenya’m i ho recordo, involucra’m i ho aprenc.” Benjamin Franklin

 

GAUDIU D’AQUESTES FESTES AMB FAMÍLIA, US HO MEREIXEU. BONES FESTES, BON NADAL I BON ANY NOU A TOTHOM!!!!


Fotos




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada