CEIP Guillem de Montgrí - Centre d'Educació Infantil i Primària - Ctra. Sta. Agnès s/n Sant Antoni de Portmany (07820) - Tel/fax: 971344818 - Eivissa - (Illes Balears)
Per dubtes i suggeriments: manuelbarrera@ceipguillemdemontgri.com

dijous, 28 d’octubre del 2021

Els vostres instruments musicals reciclats.

 Bon dia famílies!


La setmana passada a música varem veure la importància de reciclar i reutilitzar material d'avui en dia. A més, varem conéixer una orquestra (Orquestra de Cateura) que s'ha format gràcies a persones que s'han involucrat amb un poble amb pocs recursos i els han ajudat a construïr instruments musicals mitjançant material de la deixalleria. 

Si voleu escoltar lu bé que sona aquesta orquestra clicau la imatge! És increïble! 

Interpreten la 5ª Simfonia de Beethoven:  

Los centros de enseñanza de Móstoles ponen en marcha el proyecto “Una  Orquesta en mi Escuela” | Ayuntamiento de Mostoles

Després de vore lu fàcil que seria construir instruments musicals amb material reciclat, us heu animat a fer-ho valtros mateixos i així de bé us han quedat (Clicau  per vore les fotos)

A classe hem explicat de quin material els heu fet i a quina família instrumental pertanyen. Seguidament, els hem agrupat per famílies i per acabar hem fet una improvisació i ens ha quedat una musiqueta que sonava molt be! 

Enhorabona a tots i a totes!

Alba.


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada