CEIP Guillem de Montgrí - Centre d'Educació Infantil i Primària - Ctra. Sta. Agnès s/n Sant Antoni de Portmany (07820) - Tel/fax: 971344818 - Eivissa - (Illes Balears)
Per dubtes i suggeriments: manuelbarrera@ceipguillemdemontgri.com

divendres, 18 de novembre del 2022

Novembre

Bones tardes pokémons esportistes, seguim treballant sense aturar!!

 

En aquestes dues setmanes hem fet moltes coses diferents de les quals voldria destacar el començament de la teràpia Canina, com sabeu l'any passat també es va fer i va tenir múltiples beneficis pels alumnes com la responsabilitat, la socialització, millorar la capacitat d'atenció i concentració...entre altres. Per tant, estem molt contents de poder seguit amb aquesta gran iniciativa!

 

També hem seleccionat els dos delegats de la classe que ens representaran a les diferents reunions de centre on haurà de donar veu a l'opinió de la nostra aula. Per tal de seleccionar els delegats, els alumnes interessats han fet una petita explicació de perquè poden ser uns bons delegats, d'aquesta manera seguim treballant l'expressió oral en Català que com sabeu és un aspecte a millorar. Després de les explicacions els companys/es han votat a aquells alumnes que consideren que millor els representarà (J.C i A.A).


Alguns alumnes han tingut la iniciativa d'explicar i mostrar als seus companys aspectes interessants de les seves vides (dibuixos, viatges, monedes antigues...) és una manera de conèixer-nos una mica més a tots i aprofitar per treballar continguts, per tant, animo a tots els alumnes a poder portar coses de la seva vida per explicar-li o mostrar-li als seus companys.

 

Volia fer un recordatori a totes les famílies de la importància de dur roba de recanvi i tovallola a Educació Física, els hàbits higiènics és una part fonamental de totes les unitats didàctiques de l'assignatura i és una part de la nota.

L'equip directiu també ens ha recomanat recordar a les famílies que tenen fills/es al transport escolar, que si algun dia no ha de tornar a casa amb el transport s'avisi al tutor via agenda o al centre via telefonada, sinó aquell alumne haurà de tornar amb el bus, encara que expliqui que ha de tornar d'una altra manera. És una norma del centre que hem de complir i és per motius de seguretat.

 

Tingueu un bon cap de setmana i aquí us deixo algunes fotos i vídeos del que estem fent a classe!


Fotos i vídeos de la setmanaCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada