CEIP Guillem de Montgrí - Centre d'Educació Infantil i Primària - Ctra. Sta. Agnès s/n Sant Antoni de Portmany (07820) - Tel/fax: 971344818 - Eivissa - (Illes Balears)
Per dubtes i suggeriments: manuelbarrera@ceipguillemdemontgri.com

dilluns, 15 de juny del 2020

Dillluns 15/06/20

BON DIA! COMENÇAM L'ÚLTIMA SETMANA DEL CURS


Com estau? Esper que haigueu passat un bon cap de setmana. Com sabeu, no posarem més feina per entregar, sinó altra tipus d'activitats.
Sí que us vaig demanar que m'enviàssiu com a màxim el dimecres, una foto vostra amb un missatge d'acomiadament pels companys i companyes. En Ricky ja l'ha enviat. M'agradaria molt rebre'ls tots per poder fer un montatge de classe. Podeu  escriure'l com vuigueu: a l'arena amb pedretes, a una cartolina, al vostre cos... Deixau volar la imaginació! 😃💪

CATALÀ
Si voleu, podem fer assemblea virtual a les 11:00h. Ens veurem i ens explicarem com ha anat això de fer classe online, quins plans teniu per l'estiu... Aquí us deix l'enllaç per accedir-hi.

https://meet.jit.si/classe4t


VALORS
Darrera sessió del curs de Valors (setmana del 15 al 19 de juny):
Hola a tots i a totes,
Aquesta setmana és la darrera d’aquest curs acadèmic 2019-2020, que ha estat un curs ben diferent a causa del covid-19, ja que ens ha fet estar confinats a les nostres cases amb les nostres famílies.
Però nosaltres aquesta setmana volem posar com sempre després de cada sessió, en valor els aspectes positius i que hem après aquest curs tan a casa com a l’escola en l’assignatura de Valors.
Per això, volem que cadascú faci un poster (en una fulla o cartolina del tamany que vulgui) amb oracions que li han agradat, paraules importants, valors que ha après i que són importants, fotografies, dibuixos, etc com a resum de l’assignatura.
Aquí us deixem un parell d’idees...per si no us ve cap...però segur que les vostres són millors que aquestes.  
Si us agrada aquesta activitat i la voleu fer voluntàriament, esperem les vostres fotos, al meu email de sempre: natalia.riera86@gmail.com. Una abraçada ben forta a tothom. Que tingueu una feliç setmana. Salut i alegria,

Natalia

RELIGIÓ
Si voleu fer la tasca voluntàriament, clicau damunt...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada