CEIP Guillem de Montgrí - Centre d'Educació Infantil i Primària - Ctra. Sta. Agnès s/n Sant Antoni de Portmany (07820) - Tel/fax: 971344818 - Eivissa - (Illes Balears)
Per dubtes i suggeriments: manuelbarrera@ceipguillemdemontgri.com

dimarts, 9 de juny del 2020

TASCA CCSS 09/06/20


Hola nens, com esteu? Esper que hageu vist les vostres produccions sobre les agències de viatges i esper que no falti ninguna.
Per avui, vos he posat dues activitats molt senzilles de fer i que no vos portaran molt de temps. La primera activitat consisteix en un qüestionari avaluable sobre Espanya,mira el vídeo, contesta les preguntes i ENVIA (així de fàcil). La segona activitat és optativa però estic segura que passareu una bona estona. 


1. QÜESTIONARI "MÉS COSES SOBRE ESPANYA"



2.Activitat voluntària --> EXPERIMENTS AMB AIGUA. A principi de curs varem estudiar la hidrosfera que és la capa d'aigua que envolta la terra, Podrem trobar aigua a molt llocs i en tres estats (sòlid, líquid i gasos)

Es tracta que intenteu fer un experiment senzill a casa amb aigua i si em voleu enviar el vídeo estaré encantada. Podeu fer experiments amb els canvis d'estat de l'aigua, passar del sòlid a líquid, de líquid a sòlid, a vapor, etc... Per altra banda podeu fer qualque experiment en el qual tan sols es necessiti aigua que podeu trobar per internet. Aquí vos deixo uns exemples 😀:

EXPERIMENT AIGUA.

1. L'AIGUA QUE NO CAU



2. ESPELMA I AIGUA



3. LA BALENA MAREJADA



¡¡FELIZ SEMANA CHICOS!!💞


1 comentari:

  1. Hola Maite soy Carolina te acabo de enviar la ficha pero no te he puesto mi nombre.........

    ResponElimina