CEIP Guillem de Montgrí - Centre d'Educació Infantil i Primària - Ctra. Sta. Agnès s/n Sant Antoni de Portmany (07820) - Tel/fax: 971344818 - Eivissa - (Illes Balears)
Per dubtes i suggeriments: manuelbarrera@ceipguillemdemontgri.com

dilluns, 27 d’abril del 2020

BON DIA, NENS I NENES! 👋😃

Com estau? Esper que haigueu passat un feliç cap de setmana i que  haigueu aprofitat bé la horeta que podeu sortir al carrer els que ho heu fet!
Avui és dilluns i com sabeu, segons el nou horari, els dilluns ens toca fer feinetes de català i religió/valors.

-VALORS
Recordau que de valors vaig publicar les feinetes la setmana passada, ja  que la segona sessió era continuació de la primera i alguns la demanàveu. Per tant, no teniu feina nova. Teniu fins el divendres (encara que sigui festiu) per entregar-li a na Natàlia: natalia.riera86@gmail.com


- RELIGIÓ
Clicau damunt ACTIVITAT RELI per veure la feina.


- CATALÀ
La feina de català ja us la vaig comentar el dissabte passat. Es tracta d'escriure una notícia. Us deman que aneu a l'entrada del bloc del divendres 24. Aquesta conté un enllaç al bloc de l'equip de suport. Aquesta activitat la farà tot el centre, cada cicle al seu nivell.
Llegiu amb molta atenció les parts que ha de tenir una notícia i redactau la vostra, rellegint-la amb calma, buscant les paraules que necessiteu al diccionari, procurant posar punts i comes per tal que sigui coherent, revisant l'ortografia... 
M'agradaria veure una feina feta a consciència, amb ganes de fer-ho molt bé! 
Aquest primer esborrany el podeu fer a llapis i me l'heu d'enviar per tal que us la pugui corregir avui o demà al meu correu: gmprimaria4@gmail.com i ja us seguiré donant instruccions.

Passau bon dilluns! 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada