CEIP Guillem de Montgrí - Centre d'Educació Infantil i Primària - Ctra. Sta. Agnès s/n Sant Antoni de Portmany (07820) - Tel/fax: 971344818 - Eivissa - (Illes Balears)
Per dubtes i suggeriments: manuelbarrera@ceipguillemdemontgri.com

dimecres, 29 d’abril del 2020

Dimecres 29/04/20

BON DIA! 😊👀

Ja és dimecres. Avui ens toca fer una miqueta de feina de matemàtiques i plàstica. Per cert, avui és l'últim dia per entregar el forat Op art (feina del dimecres passat) i hi ha quatre persones que no l'han enviat encara.
També hi ha tres persones que no han fet les divisions i també és l'últim dia.  Recordau que heu tingut tota una setmana per fer les feines.

Les noves activitats són:

- PLÀSTICA
La nova activitat que us planteig és, seguint dins  l'art òptic, crear la sensació de tubs en moviment. Com ho farem? Seguint aquestes passes:






1- Primer es traça la línia ondulada.
2- Es marquen divisions (ample de les columnes)
3- A la meitat de dalt es fan columnes amb semicercles que s'aixequen cap amunt. Les columnes no han de ser rectes, sinó una mica inclinades cap un costat u ondulades.
4- A la meitat de baix els semicercles es fan per avall
5- Es coloregen les diferents columnes amb franges de diferents colors.

Ànim, artistes! Estau fent molt bona feina de plàstica!! 😃


- MATEMÁTICAS

De matemáticas tenéis un repaso de probabilidad y problemas. Son dos fichas diferentes. Os recuerdo que cuando hayais acabado hay que clicar encima de ¡TERMINADO! A continuación debéis rellenar los datos que os pide (recordad que el mail es gmprimaria4@gmail.com) y por último clicar en SEND. 



Problemas, una ficha interactiva de marimardlco
liveworksheets.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada