CEIP Guillem de Montgrí - Centre d'Educació Infantil i Primària - Ctra. Sta. Agnès s/n Sant Antoni de Portmany (07820) - Tel/fax: 971344818 - Eivissa - (Illes Balears)
Per dubtes i suggeriments: manuelbarrera@ceipguillemdemontgri.com

dimarts, 28 d’abril del 2020

TASCA CCSS 28/04/2020

Hola nens, com esteu? Segur que esteu genial i m'alegro molt. Primer de tot, donar-vos l'enhorabona perquè tots heu fet una gran feina contestant les preguntes sobre la prehistòria 👏👏👏💓. Ara anem a veure si recordeu alguna cosa sobre la prehistòria.La setmana que bé vos posaré un kahoot d'aquells que vos agraden tant per a què jugueu :). La tasca d'avui és molt senzilla peró heu de ser molt creatius.

Vos proposaré dos activitats i heu de triar la que vos agradi més. Només heu de fer una de les dues.

Heu d'agafar un foli, dos folis, una cartolina,... el que més vos agradi i fer un dibuix. Podeu triar una de les dues opcions.

1. Imagina que tu i alguns companys de classe entreu dins la càpsula de teletransportació que vareu inventar abans del confinament i torneu milers d'anys enrere, concretament a la prehistòria. Fes un dibuix de com creus que seria el teu poblat i escriu a la part baixa del foli el que heu dibuixat (a on vivieu, si tenieu horts o cabanyes, què menjaveu, etc...). Podeu triar viure al paleolític o al neolític i no oblideu dibuixar-vos a vosaltres i algun amic de la classe. Vos deixo uns exemples (cliqueu a la foto):



2. Imagina que tu i alguns dels teus companys de classe entreu dins la càpsula de teletransportació que vareu inventar abans del confinament i torneu milers d'anys enrere, concretament a la prehistòria. Fes un dibuix de com t'imagines que seria una escola a la prehistòria i escriu a la part baixa del foli com escrivien, com s'asseuen, què estudien, ...) Vos la podeu inventar sempre que sigui adequada a la època. (lògicament no haurà ni portàtils, ni pissarres digitals :))



Una vegada teniu el dibuix teniu fins el dimarts següent per fer-me arribar la foto al correu: gmprimaria5@gmail.com. Si algú té dificultats per enviar la tasca m'ho comuniqueu i vos ajudarè :)


                                            Pin de Yoli Montero en Corazones | Pinterest | Amor, Corazones y Gifs

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada