CEIP Guillem de Montgrí - Centre d'Educació Infantil i Primària - Ctra. Sta. Agnès s/n Sant Antoni de Portmany (07820) - Tel/fax: 971344818 - Eivissa - (Illes Balears)
Per dubtes i suggeriments: manuelbarrera@ceipguillemdemontgri.com

dimecres, 1 d’abril del 2020

Dimecres 1/04/20

BON DIA, NENS I NENES! 

Avui és dimecres. Ja sabeu que els dimecres tenim mates i plàstica.
De mates, us donc la correcció de les divisions del dilluns passat i en teniu tres més a la pestanya de deures. Ja sabeu que de Naturals no us vaig posar feina, per tant no tenim res a corregir d'aquesta àrea.

CORRECCIÓN  DE MATES

Divisiones:
448:7 → el cociente es 64 y el resto cero
2421:9 → el cociente es 269 y el resto cero
9318: 2 → el cociente es 4659 y el resto cero

Al hacer la prueba ya habréis visto si las tenéis bien.


ACTIVIDAD DE PLÁSTICA

Ja sabeu moltes coses de la tècnica d'en Joan Miró, així que canviarem radicalment d'activitat. 
M'agradaria que al buscador del vostre ordinador o mòbil escrivisseu   op art  i investigàsseu sobre aquesta tècnica i buscassiu imatges d'obres.

Quan ja sapigueu de què es tracta, podeu començar a fer la vostra pròpia obra. Necessitareu:
- Un full 
- Alguna cosa per fer línees rectes
- Retolador fosc (si és possible, negre)
- Retoladors, ceres...per acolorir

L'activitat consisteix en crear un efecte de volum (com si la mà estigués ocupant un lloc realment) sobre el paper. Heu de fer la mateixa activitat que teniu a la imatge i el vídeo.

Esper que us agradi! Teniu una setmana per fer-lo. Clicau damunt la imatge si voleu veure com fer-ho pas a pas. Podeu fer-ho amb els colors que vuigueu.

Nens i nenes, heu de fer l'activitat de la mà. Mirau el vídeo, porfa! M'estau enviant coses que no és el que us deman!



COMENZAMOS UN NUEVO PROYECTO, AL QUE HEMOS LLAMADO" DISEÑO Y COLOR EN LAS OBRAS OP-ART". ÉSTA PROPUESTA OS VA A PERMITIR INDAGAR...



CASTELLANO: hoy os dejo una comprensión oral. Debéis escuchar el audio hasta 3 veces y luego contestar a las preguntas (os dejo un enlace al cuestionario). 
Si alguien tuviese problema para acceder a las preguntas, que me escriba a gmprimaria6@ceipguillemdemontgri.com y se lo mandaría para poder hacerlo en papel. 

- Cuestionario.



Educació Física:


Bon dia!
Vull donar l'enhorabona a tots aquells que m'han fet arribar alguna notícia seva, ja sigui per vídeos al correu gmeducaciofisica@gmail.com o a l'instagram @sergio.efisica .

Esper que la resta estigueu bé i ajudant molt a casa a la família. Per avui us deixo aquest repte per fer-ho amb la família!
Una abraçada a tots i totes!

4 comentaris: