CEIP Guillem de Montgrí - Centre d'Educació Infantil i Primària - Ctra. Sta. Agnès s/n Sant Antoni de Portmany (07820) - Tel/fax: 971344818 - Eivissa - (Illes Balears)
Per dubtes i suggeriments: manuelbarrera@ceipguillemdemontgri.com

dimarts, 19 de maig del 2020

TASCA CCSS 18/05/2020

Bon dimarts a tots!!! Esper que estigueu tots genial i que hageu gaudit del cap de setmana 😀😀. La setmana passada vos vaig demanar el nom de la vostra agència de viatges i una ruta de viatge.
Per cert, m'han encantat tots els noms i els viatges, m'han entrar ganes de agafar la maleta i anar-me'n amb vosaltres i més encara desprès d'haver vist el vostre vídeo :). Esteu molt guapos, m'ha emocionat molt tornar-vos a veure, no deixeu mai de somriure 💓💓.

Ara que ja teniu el vostre viatge heu de fer publicitat del vostre viatge, recordeu que la publicitat servia per a donar conèixer un producte qualsevol. Vos donaré quatre possibilitats per a fer la publicitat del vostre viatge. Recordeu parlar de llocs per visitar als tres destins, dels dies, del mitjà de transport, dels hotels o allotjaments i del preu. Esper les vostres ofertes i rebaixes!! 😆 Ha de ser un viatge de veritat però no cal que sigui llarg.

Si algú no recorda els tres llocs a on volia viatjar m'ho podeu consultar sense problema. No oblidis assajar abans de començar :).

1. Anunci de ràdio --> Fer un anunci de ràdio (gravació de veu curta) anunciant i fent publicitat de la teva agència de viatges i del teu viatge i envia'l.

2. Anunci de la televisió --> Fer un breu anunci de la televisió anunciant la teva agència i el teu viatge i envia-me'l.

3. Escriu un anunci amb imatges o sense en un document del teu ordenador i envia-me'l.

4. Fer un folleto o en una cartolina l'anunci, fer-li una foto i envia-la.

*Per aquesta activitat teniu una setmana, si veig que necessiteu més temps  per fer l'activitat vos donaré una setmana més. Si no podeu fer la tasca de ningun de les quatre maneres que vos he posat m'escriviu un correu i ho arreglem 😀. Mayte : gmprimaria5@gmail.com

Si cliqueu a la imaTge podreu veure un treball d'investigació que va fer na Rebeca sobre el seu viatge. ENHORABONA REBECA, UNA FEINA EXCEL·LENT!!



3 comentaris:

  1. rebeca soy ahlam muy chulo el viaje la verdad eata muy bien

    ResponElimina
  2. Hola Sonia una pregunta para salir de dudas tienen que hacer las cuatro pautas que as dicho o elegir una de ellas?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, me dice Mayte que sólo una, la que queráis. Saludos

      Elimina