CEIP Guillem de Montgrí - Centre d'Educació Infantil i Primària - Ctra. Sta. Agnès s/n Sant Antoni de Portmany (07820) - Tel/fax: 971344818 - Eivissa - (Illes Balears)
Per dubtes i suggeriments: manuelbarrera@ceipguillemdemontgri.com

dilluns, 18 de maig del 2020

Dilluns 18/05/20

 BON DIA, CLASSE! 👋😊

Esper que haigueu passat un bon cap de setmana fent les coses que us agraden i entretenen.
Com sabeu, avui es dilluns i ens toca fer una miqueta de feina de català i religió/valors.


VALORS
Sessió de Valors: setmana del 18 al 24 de maig: “Els meus paisatges emocionals”
·         Objectiu de l’activitat: connectar les nostres emocions relacionant-les amb un determinat paisatge, i donar-nos compte que un mateix paisatge pot significar una emoció diferent segons cada persona.
·         Activitat: 
1.       Cada alumne ha de buscar imatges de paisatges diferents (a Google Imatges (us recomano que entreu a la pàgina web de National Geographic en espanyol perquè hi imatges precioses) o en revistes o bé, pot dibuixar-los també). Cada alumne ha de buscar i tenir una foto o dibuix que representi per ell/a una emoció. Aquí us deixo el llistat de les emocions: tristesa, ràbia, curiositat, alegria, por, amor, tranquil·litat, soledat, nerviosisme.
2.      Cada alumne aferrarà en un foli, cartolina o el que vulgui...les fotos o les imatges que ha triat.  Al costat o baix cada imatge, ha d’escriure quina emoció és. Llavor recordeu d’enviar-ho al meu correu: natalia.riera86@gmail.com Espero que us agradi l’activitat. Salut i força, Natalia.
A continuació, us fico 2 exemples que he buscat:
soledat
curiositat


CATALÀ
De català ja quasi tenc totes les cançons traduïdes, però alguns no l'heu enviat encara. Animau-vos, les esper 👍
Avui us propòs dos tasques:

1- Enviar-me al correu 2 ó 3 línies explicant-me en català activitats que us ha agradat fer aquest cap de setmana. Ho podeu inventar si voleu.

2- Dos fitxes interactives per repassar el subjecte i el predicat de les oracions. Si veis que no funcionen, és perquè de vegades es saturen quan les fa servir molta gent al mateix temps. Provau una miqueta més tard. 





RELIGIÓ
Clicau damunt...
                                            
                                         EUCARISTÍA



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada