CEIP Guillem de Montgrí - Centre d'Educació Infantil i Primària - Ctra. Sta. Agnès s/n Sant Antoni de Portmany (07820) - Tel/fax: 971344818 - Eivissa - (Illes Balears)
Per dubtes i suggeriments: manuelbarrera@ceipguillemdemontgri.com

dijous, 28 de maig del 2020

Dijous 28/05/20

BON DIA A TOTHOM! 👀

Desperts i preparats per gaudir d'un nou dia? Ahir pensava amb vosaltres llegint el diari...Recordau aquells ous de tortuga que es varen trobar a dos platges d'Eivissa? En varem parlar en més d'una assemblea...Mirau-les! Ja pesen prop d'un quilo totes! A jo m'ha sorprès molt! Pensava que creixien més a poc a poc 😱
Us deix l'enllaç al diari per si us interessa


Com sabeu, els dijous feim feina d' anglès i naturals:


NATURALS 
Na Nieves, us ha preparat una activitat molt xul.la. Per fer-la bé, primer heu d'estar molt atents a aquest resum sobre la nutrició  que us ha preparat ella també. Llegiu-lo molt bé les vegades que sigui necessari.
Moltes gràcies, Nieves!! 💪😍
Clicau damunt...


Ara ja estau preparats per fer l'activitat. Recordau apuntar les  preguntes i les vostres respostes al quadern, per tal que us ho pugui corregir. Moltes gràcies! Esperam que us agradi! No oblideu enviar-me la feina al correu, per favor.

- Les primeres preguntes són auto correctives, les altres, no.
- Hi pot haver més d'una resposta correcta.





Us propòs també una TASCA VOLUNTÀRIA: fer una recerca a internet dels ménjars més extranys que es poden trobar arreu del món.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada